vineri, 29 martie, 2024

Urmarit international depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si predat autoritatilor competente un barbat cu dubla cetatenie romano-moldoveana, urmarit international, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare pentru savarsirea unor infractiuni de contrabanda cu tigari.

Luni,8 august 2016, in jurul orei 10.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara Radvan S., in varsta de 43 de ani, cu dubla cetatenie romano-moldoveana, conducand un autoturism inmatriculat in Romania.
 
„La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritatile romane, pentru savarsirea unor infractiuni de contrabanda cu tigari.Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor legale ce se impun. „ declara purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img