marți, 23 aprilie, 2024

Urmarit international, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cu cetatenie R. Moldova, urmarit international, el fiind cautat de autoritatile din Italia, pentru executarea unei pedepsei privative de libertate de 3 ani, precum si de autoritatile din Slovacia si Danemarca.

In data de 29 octombrie, in jurul orei 17.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, cetateanul din  Republica Moldova Igor. I., in varsta de 26 de ani, pasager intr – un autocar.

“La controlul specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele tanarului era o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare, emis de autoritatile italiene, deoarece persoana avea de executat o pedeapsa privativa de libertate de 3 ani, pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii private, pe teritoriul Italiei. Din verificarile efectuate, a rezultat faptul ca pe numele tanarului sunt emise alte doua alerte de catre autoritatile din Slovacia si Danemarca.”declara Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img