vineri, 19 aprilie, 2024

Urmarit la nivel national, depistat de politistii vasluieni intr-un hotel din Bacau

Distribuie:

Publicat:

În cadrul activităţilor operative desfăşurate astăzi, poliţiştii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat un urmărit național.

 În cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au desfășurat o acțiune polițienească, pe raza municipiului Bacău, județul Bacău, ocazie cu care au depistat, într-o unitate hotelieră, un bărbat urmărit național, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

          Față de acesta, Judecătoria Bârlad a emis, în anul 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

          Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img