joi, 28 martie, 2024

Urmeaza un adevarat CUTREMUR in justitia romaneasca! Operatiunea “LOVERBOY” in care sunt implicate procuroare si judecatoare

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluiri picante din sistemul juridic! Conform unor informatii intrate in posesia ziarului National, urmeaza „marele cutremur” in justitie, imediat ce se va da drumul la cepul cu dezvaluiri picante despre halucinanta viata amoroasa a multora dintre procuroarele si judecatoarele care au facut cariera in magistratura, unele avand chiar o ascensiune fulminanta, ajungand pe posturi cheie ale sistemului juridic.

Potrivit lui Catalin Tache, este vorba despre o adevarata retea de tineri apropiati de anumite servicii secrete, despre unii dintre ei existand chiar indicii rezonabile ca ar fi agenti mai mult sau mai putin acoperiti ai respectivelor structuri informative si care „prin metoda „LOVERBOY”, au racolat de-a lungul ultimilor ani mai multe procuroare si judecatoare, majoritatea trecute de prima tinerete, pe care le-au facut sa se indragosteasca de ei. Dupa care, spre deosebire de interlopii care le plasau retelelor de trafic de persoane, baietii din sistem le puneau pur si simplu sa se prostitueze profesional!”.

Metoda LOVERBOY este caracterizata de expertii in combaterea traficului de persoane drept „ modul prin care traficantii se folosesc de atasamentul emotional al unei femei pentru a o obliga sa se prostitueze. Strategia adoptata este una complexa, bine pusa la punct si cu atat mai perfida cu cat distruge sufletul vicitimei, atasamentul emotional dezvoltandu-se pe parcursul mai multor luni sau chiar ani”. In plus, specialistii insista asupra faptului ca „ LOVERBOY mizeaza pe vulnerabilitatea victimei, o manipuleaza, in asa fel incat femeia ajunge sa creada ca nu mai poate trai fara el.”

„Ce-i drept, pana acum au mai rabufnit astfel de cazuri, singulare, unul dintre ele facand rolul unei anchete a DNA chiar in aceste zile. Numai ca in niciuna din spetele instrumentate deja de procurorii anticoruptie nu se regaseste scenariul descris in rapoartele care ar putea expoda odata cu desecretizarea arhivei SIPA”, scrie jurnalistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img