vineri, 19 aprilie, 2024

Urzeala tronurilor, sfarsit de poveste. In ce filme vor juca actorii de marca ai serialului, in 2019

Distribuie:

Publicat:

Fanii seriei si-au luat adio de la Jon Snow si Mama dragonilor, dupa opt ani de comploturi, crime sangeroase, razbunari odioase si lupte crancene. Vedetele serialului lucreaza la alte proiecte.

Urzeala tronurilor s-a terminat cu multe semne de intrebare din partea fanilor, iar cea mai comuna dilema e daca Jon Snow a procedat bine cand a ucis-o pe Daenerys Targaryen. Am putea afla asta doar daca serialul va avea o continuare. Ceea ce stim sigur e ca starurile seriei si-au incheiat misiunea si lucreaza intens la noi proiecte cinematografice. Unele chiar neasteptate.

Emilia Clarke
Dupa rolul Daenerys Targaryen, eliberatoarea de sclavi si Mama dragonilor, Emilia Clarke o arde pe comedie in 2019. Actrita britanica va juca in comedia romantica Last Christmas, regizata de Paul Feig. Rolul, total diferit fata de cel din Urzeala tronurilor, ne-o prezinta pe Emilia Clarke drept ajutorul lui Mos Craciun. Distributia e completata de Emma Thompson, Henry Golding si Michelle Yeoh. Filmul are lansarea oficiala la 8 noiembrie 2019.

Sophie Turner
Actrita britanica a avut motive serioase sa-i multumeasca personajului ei din Urzeala tronurilor (Sansa Stark) pentru felul in care i-a sletuit caracterul. Sophie Turner, care a crescut cu acest rol, va juca in Dark Phoenix, un film de aventuri si Sci-Fi regizat de Simon Kinberg. Distributia e completata de Jennifer Lawrence, Jessica Chastain si Nicholas Hoult.

Tot in 2019, Sophie Turner va aparea in thrillerul Broken Soldier, unde joaca rolul unei adolescente care se imprieteneste cu un veteran de razboi ce sufera de sindrom de stres posttraumatic.

Peter Dinklage
Tyrion Lannister nu ia pauza dupa Urzeala tronurilor. Actorul va pune voce in doua filme de animatie – The Angry Birds 2 (lansare 16 august 2019) si The Croods 2 (23 decembrie 2020).

Lena Headey
Actrita care a interpretat-o pe Cersei Lannister va juca in drama The Flood, care spune povestea unui ofiter de imigrari (Lena Headey) care va decide soarta unui solicitant de azil periculos. Filmul ii are in prim-plan pe Iain Glen, Arsher Ali si Ivanno Jeremiah. In acest moment, actrita din Urzeala tronurilor filmeaza la thrillerul Crooks si la filmul de actiune Gunpowder Milkshake, care vor fi lansate in 2020.

Maisie Williams
Rolul Arya Stark i-a adus noua premii pentru interpretare si a propulsat-o pe Maisie Williams in Universul Marvel. Actrita va aparea in pelicula The New Mutants, programata a fi lansata in aprilie 2020. In prezent, actrita de 22 de ani lucreaza la thrillerul The Owners, alaturi de Rita Tushingham si Sylvester McCoy.

Nikolaj Coster-Waldau
Jaime Lannister a stralucit in Urzeala tronurilor, acum a venit randul lui Christian sa arate ce poate in thrillerul Domino. Filmul, care urmeaza a fi lansat pe 30 mai 2019, spune povestea unui ofiter de politie din Copenhaga care incearca sa razbune moartea partenerului sau. 

Totodata, Waldau a mai filmat doua pelicule in tara natala, Danemarca – Suicide Tourist si Notat.

Kit Harington
Este singurul care a anuntat ca vrea sa se bucure de o pauza dupa Urzeala tronurilor. „As vrea sa fac un pas in spate si sa ma bucur de anonimat, sa-mi tund parul, sa ma fac mai greu de recunoscut drept personajul din serial si sa fac si alte lucruri, cu un look total schimbat”, a dezvaluit Kit Harington pentru Entertainment Weekly. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img