sâmbătă, 20 aprilie, 2024

USR are o propunere de PREMIER

Distribuie:

Publicat:

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Propunerea USR pentru premier este Dacian Ciolos, pentru ca deja are experienta unui an de guvernare. Nicusor Dan, presedintele USR, sustine ca nu va dori sa impuna vreun ministru sau sa se lupte pentru vreun minister, scrie zf.ro.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. „Nu vom face o alianta cu PNL-ul, nici inainte, nici dupa alegeri. O sa lasam la latidunea primului ministru sa aleaga persoanele cele mai potrivite. O sa negociem cu premierul exclusiv programul de guvernare. Logica de partid spune ca noi vrem sa ne punem oamenii la guvernare”, a spus el.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. „Din pacate, Romania este in criza, iar oamenii competenti nu se inscriu in partide. In situatia in care cea mai competenta persoana pe domeniul educatiei este domnul Mircea Dumitru, ar fi absurd sa ii cerem sa se inscrie intr-un partid pentru a fi ministru. Noi, in ipoteza in care vom sustine guvernul Ciolos, nu vrem sa cerem sa se numeasca oameni in guvern. Daca premierul va dori ca cea mai buna persoana pentru un domeniu este de la USR, atunci cu siguranta o vom sustine”, a adaugat Nicusor Dan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img