luni, 18 martie, 2024

Usturoiul chinezesc, plin de pesticide. Ce substanta este folosita pentru albirea usturoiului

Distribuie:

Publicat:

Usturoiul chinezesc nu este nici pe departe un aliment sănătos. Află ce toxine conţine şi cum îl poţi depista în supermarket!

Usturoiul este nelipsit din bucătăria oricărei gospodine şi este un aliat preţios în sezonul rece, mai ales că este considerat unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.

Însă cât de natural poate fi usturoiul chinezesc, care are un miros ce aduce mai degrabă a mucegai decât a usturoi?

Potrivit derspiegel.de, usturoiul importat din China nu este nici pe departe un aliment sănătos. Şi la fel stau lucrurile şi în privinţa altor alimente, cum ar fi orezul făcut din plastic, formulele de lapte cu chimicale toxice şi mâncarea de animale care vă poate intoxica patrupedul.

CONTINUAREA PE CSID.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img