joi, 28 martie, 2024

VAL de migranti la granita de vest: patru pakistanezi au fost surprinsi de politistii de frontiera la sfarsitul saptamanii

Distribuie:

Publicat:

Aproape zilnic, politistii de frontiera de la granita de vest a Romaniei depisteaza migranti care incearca sa intre ilegal pe teritoriul Romaniei, cu intentia de a ajunge in vestul Europei.

La sfarsitul saptamanii trecute, sambata, aproape e miezul noptii, in jurul orei 23.50, oamenii legii din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga au surprins patru cetateni din Pakistan care incercau sa patrunda pe teritoriul tarii. Pakistanezii au fost depistati de politistii de frontiera in apropiere de Comlosu Mare, indreptandu-se dinspre frontiera cu Serbia. 

In urma verificarilor s-a stabilit ca acestia au varste cuprinse intre 29 si 39 de ani, declarand ca au incercat sa intre ilegal in Romania cu intentia de a ajunge in Occident. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img