vineri, 29 martie, 2024

Valeriu Iftime, patron FC Botosani, dupa esecul din Cupa Romaniei: ‘Am jucat prost cu Academica. S-a vazut respectul jucatorilor’

Distribuie:

Publicat:

Jucătorii FC Botoșani au plecat la Clinceni cu un statul de vedete și au considerat că prezența este suficientă pentru a se califica în faza următoare a Cupei României, anunță MEDIAFAX.

Au făcut deplasarea cu avionul la București și chiar dacă duminică vor juca la Voluntari, ei nu vor rămâne în capitală după meciul cu Clinceni. Vor reveni la Botoșani, iar sâmbătă vor pleca din nou spre București. Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, este deranjat de atitudinea pe care au avut-o jucătorii în meciul de la Clinceni, dar și de greșelile mari din apărare.

”Am jucat prost și continuăm cu niște greșeli în apărare care o să ne coste groaznic. E păcat. Suntem blegi. Pregătim numai un fel de atac și acolo în fața porții frecăm mingea 20 de minute ca să dăm un șut la poartă. Am jucat prost. Ne-am bătut singuri. Asta nu era o echipă care să ne bată. Încercăm să facem un fel de fotbal, dar nu e ce trebuie. Se vede când lipsesc doi-trei jucători… Grija noastră și respectul lor s-a văzut. S-a văzut respectul fotbaliștilor pentru botoșăneni”, a spus Valeriu Iftime.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img