News Flash:

Valoarea totală a investiţiilor cu fonduri europene derulate în municipiul Caracal a ajuns la 66,7 milioane de euro

20 Septembrie 2022
263 Vizualizari | 0 Comentarii
media 161546226078838700

Valoarea totală a investiţiilor cu fonduri europene derulate în prezent în municipiul Caracal a ajuns la 66,7 milioane de euro, spitalul, biblioteca, muzeul, două cartiere şi sistemul de alimentare cu apă fiind principalele obiective vizate, a informat luni, într-o declaraţie de presă, primarul localităţii, Ion Doldurea.

La Spitalul Municipal Caracal sunt în derulare proiecte privind dotarea cu aparatură, creşterea siguranţei pacienţilor, creşterea eficienţei energetic a clădirilor şi modernizarea şi dotarea ambulatoriului, potrivit Agerpres.

Biblioteca, muzeul şi casa Hagiescu - Mirişte sunt în amplu proces de restaurare şi dotare, iar în cartierele mărginaşe Carpaţi Fânărie sunt în derulare proiecte sociale şi de modernizare.

Alte proiecte cu fonduri europene în derulare în Caracal sunt cele pentru reabilitarea staţiilor de tratare şi de epurare a apei, precum şi cel de reabilitare şi extindere a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare.

"În acest moment, în Caracal avem proiecte în derulare proiecte în valoare de 66,7 milioane de euro. Printre acestea sunt: restaurare bibliotecă, muzeu, la spital sunt investiţii totale de 11 milioane de euro şi le-aş aminti pe cele pentru dotarea cu aparatură. pentru creşterea eficienţei energetice, creşterea siguranţei pacienţilor, reabilitarea şi modernizarea ambulatoriului. Se preconizează în viitor şi alte proiecte pentru spital, ministerul pregăteşte aşa ceva, e vorba de un proiect pentru dotarea spitalului de şase milioane de euro şi de asemenea se mai dau încă două milioane de euro pentru construcţii de ambulatorii. Sperăm ca până în 2024 să avem pentru spital proiecte începute de 17- 18 milioane de euro", a precizat Doldurea.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0877 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032187 (s)