sâmbătă, 27 aprilie, 2024

VAMA ALBITA:18.000 tigarete ascunse intr-un autoturism, descoperite la controlul de frontiera-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au descoperit, ascunse in mai multe locuri special amenajate in interiorul unui autoturism, 18.000 tigarete cu timbru de acciza al R. Moldova, pe care un cetatean moldovean a incercat sa le introduca ilegal in tara.

joi,15 decembrie, in jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, conducand un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Lituania, cetateanul din R. Moldova Dumitru N., varsta de 23 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse in spatii special amenajate prin modificarea elementelor de caroserie ale autoturismului (bord, aripi, rezevor combustibil, butelie gaz), in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 18.000 tigarete, cu timbru de acciza al R. Moldova. 

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 4.050 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 7.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img