News Flash:

Vama Albita: Armă de tir și muniție, fără documente de proveniență și de transport

25 Mai 2021
441 Vizualizari | 0 Comentarii
thumbnail 4

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie finlandeză care transporta o armă de tir și muniția aferentă acesteia, fără să dețină însă permis de port armă și niciun document prevăzut de lege necesar transportului în cauză.

În ziua de 23 mai, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetățean finlandez, în vârstă de 45 de ani, conducând autoturismul personal.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a constatat că bărbatul transportă o armă din categoria puștilor de tir, precum și 482 alice, cal. 5.5 mm, muniție aferentă armei în cauză, pentru care nu deținea documente de proveniență și de transport.

„Întrebat de colegii noștri dacă deține permis de port armă pentru acest tip de armă, bărbatul a declarat că  nu știa că are nevoie de permis. „ declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Arma și muniția aferentă acesteia au fost ridicate în vederea continuării și definitivării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

                         

Galerie Foto

thumbnail_5_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036830 (s)