vineri, 19 aprilie, 2024

VAMA ALBITA: Autoturism neinmatriculat, descoperit de politistii de frontiera la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat, cu cetatenie romana si Republica Moldova, care conducea un autovehicul radiat din circulatie de autoritatile lituaniene.

Duminica, 12 februarie, in jurul orei 20.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Alexandru I., cu cetatenie romana si Republica Moldova, in varsta de 41 de ani, care conducea un autoturism marca BMW 525, inmatriculat in Lituania.

 Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, politistii de frontiera au procedat la efectuarea unor verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturimul figureaza cu mentiunea “inmatriculare suspendata”, incepand cu luna octombrie 2016.

Barbatul a declarat ca are doar calitatea de sofer al autoturismului in cauza si ca nu are cunostinta despre neregulile constatate.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img