vineri, 19 aprilie, 2024

Vama Albita : Barbat depistat la frontiera conducand un ansamblu rutier, desi nu avea acest drept

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta unui barbat care a fost depistat conducand un ansamblu rutier, desi permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea acest drept.

 In data de 4 septembrie, in jurul orei 02.00, in Punctul de Trecere al Frontierei Albita – s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de iesire din tara, V.S., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 28 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca tip platforma.

"La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat ca  V.S.  nu detine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier in cauza.
In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun. " declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img