sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VAMA ALBITA:Documente false depistate la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari privind prezentarea de documente false la controlul de frontiera de catre doi barbati de diferite cetatenii.

Miercuri.,18 mai , in jurul orei 15.00, in P.T.F.Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in tara, Mihail C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 30 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

* Cateva ore mai tarziu, in acelasi punct de trcere a frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, cetateanul bulgar Dinev Z., in varsta de 51 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurarii auto tip carte verde prezentata la controlul de frontiera de catre Mihail C. si a permisului de conducere prezentat de Dinev Z., lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca cele doua documente nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice.”declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In ambele cazuri, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img