joi, 25 aprilie, 2024

Vama Albita : La plimbare cu un autoturism fara drept de circulatie

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta unui barbat cu cetatenie romana si R.Moldova care a fost depistat conducand un autoturism ce nu avea drept de circulatie pe drumurile publice din Romania.

In data de 27 mai, in jurul orei 16.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, M.G., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 52 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, model A160, inmatriculat in Germania.

„La controlul de frontiera, in urma verificarii documentelor prezentate la control de M.G. pentru autoturismul in cauza, colegii nostri au constatat ca mijlocul de transport nu avea drept de circulatie pe drumurile publice din Romania.Cu privire la cele constatate, M.G. a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca aceasta nu are drept de circulatie pe drumurile publice din Romania.Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.” declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img