vineri, 26 aprilie, 2024

Vama Albita : La volan, cu permis de conducere necorespunzator

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta unui barbat care a fost depistat conducand un ansamblu de vehicule, desi permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul.

In data de 14 iulie., in jurul orei 02.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, D.L., cu cetatenie romana si R.Moldova, in varsta de 28 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz marca Mercedes si o remorca marca Tano.

„La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat ca D.L. nu detine premis de conducere valabil pentru categoria „BE”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier in cauza.” declara cei de la I.T.P.F. Iasi

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img