joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA: La volan, cu permisul de conducere suspendat

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni efectueaza cercetari cu privire la barbat depistat la controlul de frontiera conducand un microbuz, desi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule. 
 
Luni, 27 martie, in jurul orei 13.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Republica Moldova, Vasile V., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 29 de ani.
 
“Cu ocazia controlului de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca Vasile V. are dreptul de a conduce suspendat, incepand cu data de 20.02.2017, in urma unui accident rutier produs pe raza judetului Neamt, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum. ” declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui
 
Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img