vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA: Mazda izolata termic cu tigari de contrabanda -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit 15.400 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in locuri special amenajate in bordul, aripile din spate si fata ale unui autoturism, pe care un cetatean moldovean a incercat sa le introduca ilegal in tara.

In data de 15 februarie, in jurul orei 13.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul din R. Moldova Ivan O. in varsta de 55 de ani, conducand un autoturism marca Mazda.

In baza unor informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunse in locuri special amenajate in bordul, aripile din fata si spate ale autoturismului, cantitatea de totala de 15.400 tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 3.542 lei, sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei, precum si indisponibilizarea autoturismului, in valoare de 4.500 lei, in vederea confiscarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img