vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA: Motorina ascunsa intr-un rezervor artizanal, descoperita la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a depistat un barbat, care transporta, cu un microbuz, 345 litri de produs petrolier intr-un rezervor artizanal confectionat si montat in vehicul.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, Grigore U., barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 57 de ani, conducand un microbuz marca Ford Econoline, inmatriculat in Bulgaria.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit intr-un spatiu special amenajat, un rezervor confectionat si montat artizanal, in care se afla cantitatea de 345 litri de produs petrolier cu miros de motorina.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii intregii cantitati de carburant,  in valoare totala de  1.600 lei, sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei, precum si indisponibilizarea microbuzului, in valoare de 7.500 lei, in vederea confiscarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img