vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA: Radiat in acte, dar totusi in circulatie

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita  efectueaza cercetari cu privire la un barbat, care a fost depistat conducand un autovehicul neinmatriculat.
 
La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita -I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, M.S., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 40 de ani, conducand un un autoturism marca Ford, inmatriculat in Germania.
„La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la starea de inmatriculare a autovehiculului in cauza, colegii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca acesta este radiat din circulatie de autoritatile din Germania, incepand cu data de 10.09.2020. „declara Comisarul-sef de politie LAZAR DENIS MIHAELA -Purtator de cuvant al I.T.P.F. Iasi

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img