vineri, 19 aprilie, 2024

Vama ALBITA:Tigari de contrabanda ascunse in bagaje

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit intr-un autocar, ascunse in bagajele personale ale unei femei, peste 6.500 tigarete de provenienta R. Moldova.

In ziua de 15 octombrie , in jurul orei 00.30, politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, au efectuat, pe sensul de intrare in tara, controlul documentelor pasagerilor dintr-un autocar care circula pe ruta R. Moldova – Romania.

“In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse si nedeclarate, in bagajele personale ale unei femei, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 6.680 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

La cercetari, lucratorii nostri au stabilit ca bagajele apartin pasagerei Bica C., in varsta de 59 de ani, domiciliata pe raza judetului Vaslui.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare de 1.486 lei si sanctionarea contraventionala a femeii cu amenda in valoare de 5.000 lei.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img