miercuri, 17 aprilie, 2024

Vama ALBITA:Tigari de contrabanda ascunse sub patul soferului unui autocamion

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 9.200 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in cabina unui autocamion, sub patul soferului.

In ziua de 3 august, in jurul orei 21.30, pe sensul de intrare in tara din P.T.F.Albita/judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autocamion inmatriculat in R. Moldova, Valeriu I., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 42 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, in cabina autocamionului, sub patul soferului, 9.200 tigarete de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a lui Valeriu I. cu amenda in valoare de 7.000 lei si confiscarea tigaretelor in valoare totala de 2.070 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img