vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA: Traficant de droguri căutat în Italia, depistat la controlul de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au reţinut şi predat autorităților competente un tânăr cu cetăţenie română şi R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emisă de autorităţile din Italia.

Miercuri, 10 aprilie , în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz înmatriculat în R. Moldova, Gheorghe B., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 26 de ani.

“La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele tânărului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de autorităţile din Italia, deoarece acesta avea de executat 1 an şi 8 luni din pedeapsa privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de  trafic de droguri săvârşită pe teritoriul Italiei.” declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Gheorghe B. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img