vineri, 19 aprilie, 2024

VAMA ALBITA: Urmarit international, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si predat autoritatilor competente un tanar cu dubla cetatenie, pe numele caruia era emis un mandat de arestare si predare sau extradare pentru savarsirea infractiunii de frauda.

In data de 2 august, in jurul orei 23.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, Andrei C., cu cetatenie romana si R.Moldova, in varsta de 25 de ani, conducand un autoturism marca Ford, inmatriculat in Romania.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat faptul ca pe numele tanarului este emis, de catre autoritatile austriece si romane, un mandat european de arestare si predare sau extradare, acesta avand de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea infractiunii de frauda, pe teritoriul Austriei. “declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Tanarul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img