vineri, 26 aprilie, 2024

Vasile Dancu explica gestul fara precedent al lui Klaus Iohannis: ‘Cred ca si-a schimbat consilierii si a vazut ca acea conferinta nu a avut efectul scontat’

Distribuie:

Publicat:

Sociologul Vasile Dâncu, fost vicepremier în guvernul condus de Dacian Cioloș, a declarat, miercuri seara, la România TV, că atacul fără precedent al lui Klaus Iohannis la adresa PSD, a lui Marcel Ciolacu și a premierului Ungariei, Viktor Orban, a fost generat de lipsa unui efect al conferinței de presă de marți, de la Palatul Cotroceni. Totodată, după ce sondajul CURS a anunțat că PNL a ajuns la 34% în preferințele electoratului, iar PSD a urcat la 29%, Dâncu este de părere că președintele încearcă să relanseze PNL prin diverse teme de impact public.

”Cred că și-a schimbat consilierii și a fost sfătuit că o conferință de oră de două ore nu a avut efectul scontat. Nici președintele nu poate spune orice, se poate ajunge la o anchetă a Parlamentului. El poate să profite pentru un beneficiu electoral, dar cred că se va ajunge la o discuție mult mai serioasă în Parlament.

Odată cu apropierea de 15 mai, se va da o bătălie și mai mare politică pentru ca cei de la putere să revină în trendurile sondajelor, după ce au scăzut.”, a spus Vasile Dâncu la România TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img