News Flash:

VASLUI:A fost activat comandamentul de iarna

8 Noiembrie 2016
2554 Vizualizari | 1 Comentarii
Meteorologii au anuntat ca spre sfarsitul acestei saptamani vremea se va raci si vor fi inregistrate precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Autoritatile se pregatesc pentru iarna si au activat deja comandamentele care se ocupa cu situatiile de urgenta.

Primaria Vaslui a luat masurile specifice in sezonul rece. „Noi avem intocmit planul de masuri pentru sezonul de iarna 2016-2017. Toti furnizorii de utilitati sunt pregatiti. Au fost instiintate si atentionate toate societatile din subordinea Consiliului Local pentru asigurarea conditiilor de functionare pe timp de iarna. S-a solicitat acestora constituirea stocurilor de materiale necesare mentinerii unui climat de normalitate in municipiul Vaslui. De asemenea s-au actualizat bazele de date privind anuntarea personalului si a situatiilor privind evidenta utilajelor care pot fi folosite pe timpul sezonului rece”, a spus primarul Vasile Paval. Comandamentul de iarna se organizeaza la sediul Primariei si are urmatoarele atributii: centralizarea datelor privind administrarea strazilor pe timpul sezonului rece; transmite notele de avertizare meteo in teritoriu la membrii comandamentului; verifica prin sondaj calitatea suprafetelor contractate pentru deszapezire, precum si modul in care agentii economici, institutiile publice, asocialtiile de proprietari si populatia isi indeplinesc atributiile pe care le au in acest domeniu; informeaza prin mijloace mass-media locale despre situatiile create, perioada inchiderii cailor de comunicatie, precum si masurile de prevenire, combatere si de pregatire a populatiei in cazul izolarilor prin inzapezire.

primaria vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Paul  | #4703
Un film uluitor! Castiga bani online! Vei obtine sigur rezultate! Oferta sigura si serioasa: Proiect B! Un film uluitor! Castiga bani online! Oferta pentru timpul liber! Profitabil! Cu adevarat motivant! Promovam cea mai socanta poveste! Aici este locul tau! Solicita acum detalii la adresa de email: paul2007ro09*gm*ail.com
Adauga comentariu

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0945 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038845 (s)