joi, 28 martie, 2024

Vaslui : A furat 2400 de lei dintr-un bar si a fost plasat in control judiciar

Distribuie:

Publicat:

Un barbat  din municipiul Vaslui a fost retinut de catre politistii din cadrul Politiei municipiului Vaslui, pentru savarsirea infractiunii de furt.

Politistii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publica Vaslui  au probat activitatea infractionala a unui barbat de 43 de ani, din municipiul Vaslui, judetul Vaslui, banuit de comiterea  infractiunii de furt.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii au stabilit faptul ca, in seara de 14.03.2020, barbatul a mers la un bar din zona Pietei Traian a municipiului Vaslui si, profitand de neatentia gestionarului, a sustras suma de 2400 lei. Ulterior, acesta a parasit incinta localului si a mers la domiciliu pentru a ascunde suma de bani sustrasa.  Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 60%, fiind restituit persoanei vatamate.

In data de 15 martie, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, care a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img