sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Update : Adolescenta de 15 ani disparuta de 10 zile de acasa, a fost gasita

Distribuie:

Publicat:

Valentina Gabriela Baron, tanara in varsta de 15 ani care a disparut de acasa de zece zile a fost gasita de politisti .

 

Imediat dupa sesizarea parintilor, politistii vasluieni au pornit in cautarea fetei si au desfasurat o serie de activitati specifice, in vederea depistarii acesteia, aceasta fiind gasita in final si predata parintilor.
Fata se afla in locuinta unei prietene din Vaslui. Ea nu a fost victima unei infractiuni, ci a plecat de bunavoie sa locuiasca la prietena ei, pe care o ajuta sa aiba grija de un copil.

 

Stirea Intiiala : Valentina Gabriela Baron, in varsta de doar 15 ani din comuna vasluiana Zapodeni, este cautata de politisti dupa ce a plecat de la domiciliu si nu s-a mai intors.

Tanara lipseste de acasa de pe data de 7 octombrie. La data disparitiei era imbracata cu o geaca de culoare neagra, blugi albastri si era incaltata cu o pereche de pantofi sport negri.

Adolescenta are inaltimea de aproximativ 1,60 metri, greutatea de 55 kg, parul lung, negru, cu suvite blonde si roscate, ochi caprui, un tatuaj la incheietura mainii drepte si cercei in buza de jos si in cea de sus.
Inainte de disparitie, adolescenta si-a schimbat fotografia de profil de pe contul de Facebook si a postat o descriere cutremuratoare: "M-am construit din #esecuri , #vicii si #dureri

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img