News Flash:

VASLUI.Asigurari pentru batrani de la Posta Romana

15 Mai 2015
3309 Vizualizari | 1 Comentarii
Posta Romana Broker de Asigurare (PRBA) va avea un spatiu dedicat acestor servicii de brokeraj de asigurari in 40 de oficii postale din tara, ajungand sa ofere acet serviciu in circa 300 de oficilii din tara, a anuntat compania.  Din luna mai, Posta va oferi aceste servicii in cadrul oficiliilor din orasele Arad, Alba, Pitesti, Topoloveni, Bacau, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Targoviste, Craiova, Galati, Giurgiu, Slobozia, Iasi, Ploiesti, Satu-Mare, Suceava, Alexandria, Tulcea, Marasesti si Vaslui.

"Volumul vanzarilor brokerului de asigurari al Postei Romane a crescut, la finalul lunii aprilie a acestui an, cu peste 400% fata de ianuarie. Cea mai scumpa asigurare incheiata pana acum de PRBA este de 35.000 de lei, in Bucuresti. In acest moment, peste 700 de angajati ai Postei Romane sunt in curs de acreditare ca agenti de asigurari, acestia urmand sa acopere peste 50% din reteaua urbana", a declarat Viorel Motoroiu, Director General al PRBA.

"In perioada urmatoare vom anunta un tip de polita special dedicata pensionarilor din mediul urban si rural. De asemenea, PRBA lucreaza impreuna cu o parte a liderilor pietei de asigurari la dezvoltarea unui produs nou, complex, de asigurare a locuintei, atat din punct de vedere al riscurilor acoperite, cat si al pretului", a declarat Alexandru Petrescu.

prba
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0985 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041371 (s)