miercuri, 17 aprilie, 2024

VASLUI: AU FURAT ZIUA IN AMIAZA MARE

Distribuie:

Publicat:

Atentie  sporita la clientii care intra in magazin! Cu siguranta va pune in aplicare acest sfat si pagubita. O tanara din Vaslui care  lucreaza intr-un magazin cu produse second -hand a ramas fara telefon intr-o clipa de neatentie.   
 
Mobilul se afla pe tejghea iar cativa tineri ( teribilisti si fara sa le fie teama de consecinte) l-au sustras . Din imaginile de pe camerele de supraveghere se  vad  cele doua femei care au fost asistate de doi complici .Scenariul a fost unul simplu.                                                          
Pagubita paraseste  tejgheua si merge intr-un capat al magazinului. In acel moment, una dintre hoate   se apropie de locul in care aceasta isi lasase telefonul, in timp ce complicea „ sta de sase”  ca nu cumva furtul sa fie surprins de catre femeie. Dupa ce sustrag mobilul , fetele si cei doi complici se fac nevazuti.    
 
In incercarea disperata de a-si recupera bunul , lucratoarea comerciala a postat imaginile  de pe camerele de supraveghere pe o retea de socializare si a lansat  un apel vasluienilor pentru identificarea celor doua hoate.       
 
“Telefonul nu valoreaza nimic pentru mine , dar informatiile de pe el da, enorm”. Aceasta a solicitat si sprijinul politiei . Se pare ca hoata este in clasa a IX a la liceul „ Ion Mincu” si locuieste in Valeni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img