joi, 25 aprilie, 2024

Vaslui : Barbad retinut pentru furt calificat

Distribuie:

Publicat:

Politistii negresteni au retinut un barbat in varsta de 20 ani, din comuna Bacesti,  judetul Vaslui, banuit de comiterea a doua infractiuni de furt calificat.

Politistii din cadrul Sectiei nr. 6 de Politie Rurala Negresti au probat activitatea infractionala  a unui barbat in varsta de 20 ani, din comuna Bacesti, judetul Vaslui, banuit de comiterea mai multor infractiuni de furt calificat.

In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca, in perioada  August – Septembrie a.c., cel banuit a patruns prin efractie, respectiv prin folosirea unei chei potrivite, in interiorul a 2 locuinte de pe raza comunei Bacesti. A reusit sa sustraga mai multe bijuterii, bauturi alcoolice si unelte de constructie. Prejudiciul stabilit prin comiterea faptelor este de aproximativ 18.000 lei.

Cu ocazia perchezitiei domiciliare efectuate, politistii au reusit sa recupereze bunuri in valoare de peste 10.000 lei,  care  au fost restituite persoanelor vatamate.

Barbatul a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore, iar in ziua de 22.09.2019, acesta a fost prezentat  la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, care a dispus masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img