vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui : Barbat din comuna Stefan Cel Mare, retinut pentru talharie

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au retinut un barbat  din comuna Stefan cel Mare, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunii de talharie calificata.

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Vaslui – Sectia 2 Politie Rurala au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 25 de ani, din Muntenesti, comuna Stefan cel Mare, judetul Vaslui, banuit de comiterea unei infractiuni de talharie calificata.

Miercuri, 11 septembrie., politistii vasluieni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, folosindu-se de un cutit, barbatul de 25 de ani a proferat amenintari si a deposedat prin violenta, de suma de 400 lei, un barbat de 62 de ani din Cozmesti, judetul Vaslui.

 Infractiunea a fost savarsita pe raza localitatii Barzesti, comuna Stefan cel Mare, in seara zilei de 8 septembrie a.c. si nu fusese sesizata organelor de politie de catre persoana vatamata.

Fata de barbatul de 25 de ani, politistii au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore in cursul noptii. Acesta urmeaza sa fie prezentat Judecatoriei Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img