miercuri, 24 aprilie, 2024

Vaslui: Barbat intors din strainatate izolat alaturi de fosta sotie desi are ordin de restrictie

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 47 de ani, intors recent din strainatate, s-a autoizolat la domiciliu alaturi de fosta sotie de care nu are voie sa se apropie.

Femeia are un ordin de restrictie care trebuie sa il tina pe barbat departe de ea, emis de Tribunalul Vaslui.
"Am fost sesizati de o femeie in varsta de 42 de ani, cu privire la faptul ca fostul sot a incalcat prevederile ordinului de protectie. In cauza, a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de incalcare a prevederilor ordinului de protectie. Am informat toate autoritatile cu atributiuni in acest sens, situatia fiind monitorizata la nivelul institutiei noastre", a declarat, luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, Bogdan Gheorghita.

Barbatul este acuzat de violenta in familie, motiv pentru care politistii au emis in luna noiembrie un ordin de restrictie provizoriu pentru o perioada de cinci zile, care presupunea evacuarea din locuinta si interdictia de a se apropia la mai puţin de 100 de metri de sotie. Ulterior, magistratii de la Tribunalul Vaslui au emis un ordin de protectie pentru o perioada de sase luni, dar fiindca la momentul judecarii cauzei femeia a anuntat ca s-a mutat de la domiciliu, nu s-a mai dispus evacuarea barbatului ci s-a stabilit doar faptul ca acesta nu are voie sa se apropie de sotie.

Barbatul a plecat la munca in strainatate si ulteriot sotia s-a intors in locuinta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img