vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Barbat retinut pentru taiere, fara drept, de arbori si furt de arbori

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat din comuna Rafaila, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești,  pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere, fără drept, de arbori și furt de arbori.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 50 ani, din comuna Rafaila, bănuit de comiterea infracțiuni de tăiere, fără drept, de arbori și furt de arbori.

În cursul zilei de 26 ianuarie a.c., ora 13.50, polițiștii  Secției 6 Poliție Rurală Negrești au fost sesizați de către un bărbat de 54 ani, din comuna Bălteni, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26.01.2021, persoane necunoscute au tăiat și sustras arbori din pădurea pe care o adminstrează.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii, sprijiniți de ingineri din cadrul Ocolului Silvic Brodoc, au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunilor. Prejudiciul în cauză este estimat la 1500 de lei și a fost recuperat parțial, fiind restituit persoanei vătămate..

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

 Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a tânărului.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img