marți, 19 martie, 2024

Vaslui: Bataie intre 2 clanuri de romi din Murgeni, cu sabii si cutite. Au intervenit mascatii

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de joi, 4 iunie, in jurul orei 21:400, politistii vasluieni au fost sesizati prin intermediul numarul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca, pe raza orasului vasluian Murgeni, are loc un conflict spontan in care sunt implicate mai multe persoane. Peste 20 de persoane aflandu-se in strada inmarmatii cu sabii si cutite . Tot sandalul ar fi pornit de la un autoturism avariat in urma cu doar cateva zile. O persoana a fost calcata intentionat cu masina, o alta impusata, iar un alt barbat batut crunt cu batele.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui si politisti locali, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat si restabilirea ordinii si linistii publice.  

In urma conflictului, 3 persoane au suferit vatamari corporale, fiind transportate la o unitate medicala de pe raza municipiului Barlad, judetul Vaslui, in vederea primirii de ingrijiri medicale.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "tentativa la omor", "uz de arma fara drept", "tulburarea ordinii si linistii publice" si "lovire sau alte violente" sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

Ancheta este in curs de desfasurare, fiind efectuate cercetari si audieri in vederea stabilirii si probarii intregii activitati infractionale a tuturor persoanelor implicate in eveniment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img