joi, 25 aprilie, 2024

VASLUI: Bebelus in stare grava,acesta ar fi fost agresat chiar de mama sa

Distribuie:

Publicat:

Un bebelus in varsta de 14 zile a ajuns in stare grava la spital, iar medicii suspecteaza ca ar fi fost agresat de mama. Copilul a fost transferat in stare critica la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, cu dubla fractura craniana.

Potrivit reprezentantilor Protectiei Copilului, medicii ieseni suspecteaza ca bebelusul a fost agresat de mama, motiv pentru care au sesizat institutiile abilitate ale statului.

Atat politia cat si directia pentru Protectia Copilului au deschis cate o ancheta in acest caz. Bebelusul a ajuns initial la Compartimentul de Primiri Urgente Barlad cu ambulanta si a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial. Medicii barladeni au decis sa-l transfere la o clinica din Iasi, starea micutului fiind critica.

Medicii au anuntat si Politia, existand suspiciuni ca cel mic ar fi fost lovit in repetate randuri. Cu toate acestea, mama copilului, o adolescenta, neaga acuzatiile si sustine ca bebelusul ar fi cazut dintr-un leagan improvizat. Asistentii sociali sustin ca tanara a refuzat sa dea mai multe detalii cu privire la acest lucru si a devenit agresiva in momentul in care a fost luata la intrebari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img