joi, 28 martie, 2024

VASLUI:Buhacianu a fost la un pas sa renunte la fotbal

Distribuie:

Publicat:

Cu 16 goluri marcate, Valentin Buhacianu este golgheterul ligii a treia, statut pe care l-a trait si in liga secunda, cand evolua pentru Bucovina Pojorata.

este o onoare si o placere, dar in acelasi timp este munca, devotament si seriozitate. ”Ma bucur cand vad rezultate. Este firesc. Sper ca acestea sa ma ajute pe viitor. Nu este prima oara cand ma aflu in fruntea clasamentului golgheterilor. Acest lucru ma ambitioneaza de fiecare data”, a spus Buhacianu.

Atacantul lui Atletico Vaslui recunoaste ca a fost la un pas sa renunte la fotbal, insa prietena l-a determinat sa continue.

” Am fost la un pas sa renunt la fotbal. In Romania nu mai e fotbalul de acum cativa ani. Fotbalistii sunt prost platiti. Nimeni nu mai vrea sa bage bani in fotbal. Recompensele nu sunt pe masura efortului, cu plecari mai tot timpul de langa familie. Prietena mea a fost cea care m-a determinat sa raman in fotbal. Ma sustine si ma incurajeaza de fiecare data. Mai incerc cativa ani, fiindca am vazut mai multe echipe interesate de mine, iar asta ma motiveaza sa continui. Sper ca in cel mai scurt timp sa urc pe scare ierarhica a fotbalul romanesc si sa pot aduce cat mai multe puncte pentru echipe consacrate”, a mai spus fotbalistul de 23 de ani.

Buhacianu se gandeste sa faca pasul catre prima liga. El a sustinut deja probe la CSU Craiova si asteapta sa primeasca propunerea pentru a se transfera in liga I.

”Am sustinut probe la Craiova. Nu stiu ce va fi. Sunt mai multi factori de care depind. Dupa probe am plecat din tara, urmeza sa ma intorc si voi vedea ce va fi”, a conchis atacantul vasluian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img