marți, 23 aprilie, 2024

Vaslui:Butelie explodata. O persoana este transportata la spital

Distribuie:

Publicat:

Update:Astăzi, în jurul orelor 08:21, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei persoane din localitatea Văleni.

La locul producerii evenimentului, s-a deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, pentru acordarea primului ajutor medical de urgență și transportul la o unitate spitaliceasă a unei persoane de sex feminin, în vârstă de 19 ani, din localitatea Văleni, care prezenta arsuri la nivelul feței și membrelor superioare în urma exploziei unei buteli de aragaz.

Victima a fost  transportată de urgență și în condiții de siguranță la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, prezentând arsuri de gradui II pe aproximativ 6% din suprafața corpului, la nivelul mânilor și picioarelor și arsuri de gradul I pe aproximativ 6% din suprafața corpului, la nivelul feței și gleznei.Explozia nu a fost urmată de incendiu, nefiind necesară intervenția unei autospeciale de stins incendii cu apă și spumă. 

Stirea initiala:Explozie puternica in aceasta dimineata in localitatea vasluiana Valeni, la mica distanta de Vaslui. O butelie a explodat din cauza unor scurgeri de gaz. O tanara in varsta de 19 ani a suferit multiple arsuri. Un ehipaj SMURD a fost trimis de urgenta la fata locului, iar victima urmeaza sa fie transportata la spital, starea ei fiind critica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img