vineri, 29 martie, 2024

Vaslui : Cadou de majorat, patru ani de inchisoare

Distribuie:

Publicat:

 

Un tanar din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir a primit din partea judecatorilor un cadou de patru ani de inchisoare cu executare, odata cu implinirea celor 18 ani.

 

La jumatatea lui iulie 2018, Marius Ciprian Telegan, un tanar din satul Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir, s-a intalnit cu o adolescenta in varsta de 16 ani cu care s-a plimbat pe ulitele satului. Mai tarziu, acesta avea sa-i propuna tinerei sa intretina relatii sexuale, propunere pe care tanara a respins-o cu vehementa. Vazand ca nu a putut sa o convinga, Marius a dus-o cu forta in gradina unei gospodarii laturalnice, unde, cu violenta, a reusit sa-si satisfaca poftele.

 

Imediat ce a scapat din mainile barbatului, fata l-a reclamat la politie. Marius Ciprian Telegan a fost condus la audieri unde si-a recunoscut fapta, declarandu-le anchetatorilor ca aceasta " ii era draga" si ca "intentiona sa aiba o relatie serioasa" cu ea.

 

A fost retinut si arestat preventiv sub acuzatiile de viol si loviri si alte violente, fapte pentru care judecatorii huseni au decis ca merita o pedeapsa de 4 ani si 3 luni de inchisoare si sa plateasca victimei sale suma de 40.000 lei, drept daune morale. Totodata, tanarului i-a fost interzis de catre instanta ca, timp de 3 ani, sa comunice in vreun fel ori sa se apropie la mai putin de 50 de metri de ceea pe care o declara ca fiind "iubirea vieţii sale", dar si ca, in aceasta perioada, sa aiba dreptul de a fi tutore sau curator.

Cu o condamnare definitiva, Marius Ciprian Telegan va trebui sa petreaca primii ani din viata matura in inchisoare, de unde ar putea iesi, daca se va purta frumos, peste circa doi ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img