marți, 16 aprilie, 2024

VASLUI: Camere video pentru echipele de fotbal

Distribuie:

Publicat:

Toate cluburile de fotbal din campionatele Ligii 2 si 3 vor beneficia, incepand cu acest an, de camere video pentru filmarea meciurilor pe care le organizeaza pe teren propriu, inregistrarea urmand a fi oferita si formatiei oaspete. Federatia Romana de Fotbal (FRF) va da tuturor membrilor afiliati cate o camera de luat vederi in valoare de 53 de mii de euro.

Proiectul are ca scop in principal monitorizarea mai usor a jucatorilor, a arbitrilor, formarea unei baze de date ce poate fi accesata de antrenori, dar si observarea mai usor a diverselor speculatii care pot aparea inainte sau dupa orice meci.

“Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal din data de 25 ianuarie a aprobat in unanimitate de voturi incheierea unui contract de achizitie pentru camere video in valoare de 53.000 de euro (TVA inclus), la propunerea administratiei FRF. Fiecare membru afiliat va primi din partea Federatiei Romane de Fotbal o camera video pentru filmarea tuturor meciurilor indiferent de competitie, juniori, Liga 3, Liga 2, feminin si futsal. Echipele gazda au datoria de a filma partida, urmand ca inregistrarea sa ajunga si la clubul oaspete. Acest proiect al FRF va avea multiple beneficii: monitorizarea jucatorilor, monitorizarea arbitrajelor, o baza de date completa pentru toti antrenorii, evitarea speculatiilor inainte si dupa disputarea partidelor”, scrie intr-un comunicat postat pe site-ul FRF.

La Vaslui vor primi camere video echipele LPS Vaslui, Sporting Juniorul Vaslui si Atletico Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img