vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI:Cel mai bun portar la Under 17- Ionut Ailenei

Distribuie:

Publicat:

Sporting Juniorul Vaslui, care evolueaza pe programul lui Atletico in Campionatul National, Under 17, are unul dintre cei mai promitatori portari. Este vorba despre Ionut Ailenei. La 15 ani e un nume de temut printre adversari, fiind cel mai in forma portar, cu cele mai putine goluri incasate, primind in cele 20 de meciuri disputate doar sapte goluri, ocupand locul I printre portarii din cele zece serii zonale la Under 17.

Putina lume stie ca Ionut Ailenei este si un bun executant al loviturilor de la 11 metri, devenind portarul golgheter, cu cinci reusite in actualul sezon, unele goluri aducand puncte importante pentru formatia vasluiana.
”Multi ar spune ca e destul de dificil, insa pentru mine e simplu. M-am obisnuit deja si imi place sa marchez. Am afinitati de atacant, insa poarta e preferata mea. Imi place sa-mi ajut echipa dintre buturi, iar cand nu primesc goluri sunt cel mai fericit”, a spus Ionut Ailenei.

Visul lui e sa ajunga la echipa nationala. Pana atunci trage tare la echipa de club, pentru ca prin rezultatele muncii sale sa fie convocat la lotul national: ”Cine nu-si doreste sa evolueze in tricolor. E un alt obiectiv al meu”.

Sporting Juniorul Vaslui spera sa ajunga la turneul final, pentru a se lupta pentru un nou titlu national, ce i-ar aduce un loc in Liga Elitelor.

”Avem un campionat destul de echilibrat. Este o serie grea, dar asta nu ne face sa ne atingem obiectivul. Ne-am propus locul I, iar urmatoarea etapa e sa ajungem in Liga Elitelor”, a conchis portarul lui Sporting Juniorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img