miercuri, 17 aprilie, 2024

Vaslui : CFR Calatori injumatateste pretul biletului pentru cuplurile indragostite

Distribuie:

Publicat:

Toti indragostitii care vor sa evadeze din Vaslui maine, 14 februarie, pentru a putea petrece Ziua Indragostitilor intr-o alta localitate, trebuie sa stie ca CFR ofera bilete la jumatate de pret.

Reducerea este valabila pentru calatoria la clasa I si a II-a si se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren InterRegio. Oferta va fi disponibila si pe 24 februarie, de Dragobete, pentru cei ce vor sa sarbatoreasca romaneste. Prin "Drag-Oferta" " Jumatate voi, jumatate noi!" , CFR Calatori acorda o reducere de 50% din pretul biletului si se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren, pe aceeasi ruta, in aceeasi zi.

Pentru mai multe informatii referitoare la rute, tarife, rezervari si alte oferte, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau sa se adreseze la personalul CFR din statii.

CFR Călători pagina oficială. Mersul trenurilor. Bilete online. Oferte. Servicii

S.N.T.F.C. “ CFR Călători S.A, principalul operator feroviar de pasageri din România, a fost înfiinţată în anul 1998 prin reorganizarea Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române (SNCFR). Informaţi-vă cu privire la mersul trenurilor, cumpărarea biletelor CFR online, servicii, ofert…

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img