vineri, 26 aprilie, 2024

VASLUI: concertul aniversar de muzica clasica „Oda Europei”

Distribuie:

Publicat:

Marti, 9 mai 2017, Consiliul Judetean Vaslui, Centrul de Informare Europe Direct Vaslui, Primaria Municipiului Vaslui si Centrul Judetean Pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Vaslui, au placerea de a va invita la concertul aniversar de muzica clasica „Oda Europei”.
Evenimentul se va desfasura in Centrul Civic al Municipiului Vaslui, pe durata a aproximativ 3 ore, incepand cu ora 19.00, cu participarea speciala a interpretilor vasluieni: Iolanda Ciobanu, Costel Enea, Daniel Macarov, Rares Trufea si a ansamblurilor muzicale: Corala “Fantasia” si Cvartetul “Colosseum”.
In situatia in care vremea nu va fi favorabila, concertul va fi sustinut la Casa de Cultura a Sindicatelor “Constantin Tanase” Vaslui, incepand cu aceeasi ora.      
Participarea la acest eveniment este gratuita.
Concertul „Oda Europei” aduce in atentia publicului promovarea valorilor europene si celebrarea Zilei Europei, marcarea celor 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si a celor 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, tratate ce stau la baza constructiei Europene.
 Actiunea face parte din suita activitatilor proiectului „Centrul de Informare EUROPE DIRECT Vaslui”, cofinantat de Comisia Europeana prin Reprezentanta sa din Romania, in cadrul programului „Selectarea structurilor gazda pentru centrele de informare ale Retelei Europe Direct 2013-2017”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img