News Flash:

VASLUI:Cozi la ghiseele de la Evidenta Populatiei

27 Iulie 2015
1300 Vizualizari | 0 Comentarii
Sute de persoane stau zilnic la coada la Directia de Evidenta a Persoanei pentru a-si schimba cartile de identitate. in aceasta perioada, numarul solicitarilor este mai mare, din cauza celor care vin din strainatate.

La Vaslui, liste interminabile de asteptare sunt facute inca dinainte de ora deschiderii. Inca inainte de ora opt, la Serviciul de Evidenta a Persoanelor din Vaslui, aproximativ 60 de persoane erau trecute pe lista de asteptare intocmita de gardianul unitatii. Doar asa se respecta randul, spun oamenii. Iar asteptarea e cumplita, mai ales ca sirul se intinde intr-un spatiu ingust, pe scarile de la etajele 1 si doi. In ultimele doua saptamani, numarul cererilor depuse a crescut cu 30 la suta.

 Acum, sunt inregistrate aproximativ 130 de dosare pe zi. Chiar si asa, multi nu reusesc sa ajunga la ghiseu pana la ora inchiderii.Programarile se pot face si online, dar masura nu le vine in ajutor solicitantilor din mediul rural care nu au calculator. La Servciul Buletine din Vaslui sunt arondate 21 de comune.

"Intr-o zi normala mergem cam 200 in perioada aceasta, la ora 10 jumatate, de exemplu, deja sunt, in afara de programarile online, sunt deja eliberate peste 100 de bonuri”, spun reprezentantii Primariei. In Vaslui, documentul este eliberat dupa o luna.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047392 (s)