joi, 28 martie, 2024

Vaslui : Cupa ”1 iunie” la taekwon-do

Distribuie:

Publicat:

Sala de Sport a Liceului “Emil Racovita” Vaslui a gazduit Cupa “1 Iunie” la taekwon-do, la care au participat sportivi din cadrul clubului “Liga de Est”. Peste 120 de prescolari si elevi au concurat la cele trei probe: tull individual, tehnici speciale individual si lupta individual, masculin si feminin. Sportivii au fost premiati cu diplome si medalii.

Arbitrajul a fost efectuat in sistemul electronic omologat in competitiile nationale si internationale, aflat in dotarea Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, si fost asigurat de antrenorii si sportivii detinatori de centura neagra care sunt si arbitri nationali: Mihai Hondru, Alin Zaharia, Mircea Hondru, Cristian Popa, Adelina Mihai, Gabriela Babii, Ana Maria Haisan, Miruna Lupascu, Dragos Chiriac si Andrei Chiriac.

Competitia face parte dintr-un proiect de finantare de catre Primaria Municipiului Vaslui pentru anul 2017 si a fost organizata pentru selectia si evaluarea sportivilor din cadrul clubului in vederea participarii la Cupa ”International Gen. CHOI Memorial Cup” de Taekwon-do ITF, ce se va desfasura la Oradea in perioada 29 iunie – 02 iulie 2017.

Sportivii au fost premiati cu diplome, medalii si tricouri cu numele finantatorului Primaria Municipiului Vaslui si al clubului Liga de Est – Vaslui.

”Felicitari sportivilor pentru rezultatele obtinute! Multumim Primariei Vaslui, Federatiei Romane de Taekwon-do ITF, Liceului ”Emil Racovita” Vaslui, parintilor, pentru sprijinul acordat in organizare si pentru sustinerea tinerilor practicanti de taekwon-do, arbitrilor si tuturor celor implicati in aceasta manifestare sportiva!”, a declarat Mihai Hondru, presedintele CS ”Liga de Est” Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img