vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI:Disponibilizari colective. Sute de oameni raman fara locuri de munca

Distribuie:

Publicat:

Peste 300 de vasluieni vor fi concediati in perioada urmatoare, trei agenti economici din Vaslui facand deja notificari la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) ca vor efectua disponibilizari colective pe perioada iernii.

Potrivit purtatorului de cuvant al AJOFM Vaslui, Laura Toporascu, firmele care au anuntat disponibilizari activeaza in domeniul agricol, constructii dar si textile.

“In luna octombrie, si-au anuntat intentia de a efectua disponibilizari colective trei firme care au ca domenii de activitate: fabricarea uleiurilor si grasimilor, constructiile si productia de tesaturi. Disponibilizarile se vor realiza in perioada noiembrie 2016 – ianuarie 2017”, a declarat, luni, pentru Mediafax , purtatorul de cuvant al AJOFM Vaslui, Laura Toporascu.

Doua dintre societatile care au anuntat disponibilizari sunt din municipiul Vaslui si una din Husi, numarul total al persoanelor care vor ramane fara locuri de munca urmand sa fie 325.

Reprezentantii AJOFM Vaslui se asteapta ca in perioada urmatoare si alti agenti economici, in special firme din domeniul agricol si cel al constructiilor, sa anunte restrangeri temporare de activitate. sursa:mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img