miercuri, 27 martie, 2024

Vaslui: Doua persoane si-au pierdut viata si alte sase au fost ranite la Puscasi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Marti, 3 martie, la ora 16.50, pe drumul national DN2F la km 74+350 metri, in zona intersectiei cu drumul comunal DC 91, pe raza localitatii Puscasi, judetul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier in care au fost implicate 2 autoturisme. In urma accidentului, 2 persoane si-au pierdut viata, iar alte 6 au fost vatamate.

Autoturismul nr. 1 (inmatriculat in Vaslui) se deplasa pe DN 2F, din directia Vaslui spre Bacau, fiind condus de un barbat de 49 de ani, din Pungesti, judetul Vaslui. In autoturism,  pe locul pasagerului din fata se afla un minor de 14 ani, din Laza, judetul Vaslui, iar pe locurile din spate, trei femei, toate din localitatea Laza, cu varste cuprinse intre 33 si 55 de ani. Conducatorul auto nu consumase bauturi alcoolice.

Autoturismul nr. 2 (inmatriculat in Vaslui) se deplasa pe drumul comunal DC 91, din directia Puscasi spre Vaslui, fiind condus de un barbat de 41 de ani, din Puscasi, judetul Vaslui. In auto se mai aflau pe locul pasagerului din fata un barbat in varsta de 37 de ani, din Puscasi, iar pe bancheta din spate, un barbat de 38 de ani, din aceeasi localitate.

In ceea ce priveste dinamica producerii accidentului, din primele cercetari efectuate la fata locului se pare ca autoturismul nr. 1 a efectuat o manevra de depasire a unei autofurgonete (ce se deplasa pe aceeasi directie de mers), in zona de actiune a indicatorului "Depasire interzisa", ocazie cu care a acrosat autoturismul nr. 2 care patrunsese pe DN 2F, de pe drumul comunal DC91, deplasandu-se pe directia Puscasi spre Vaslui. Impactul a fost frontal.

In urma accidentului, atat un pasager din autoturismul nr. 1 (femeie de 55 de ani) cat si conducatorul autoturismului nr. 2 si-au pierdut viata. Cauza exacta de producere a evenimentului rutier va fi stabilita odata cu finalizarea cercetarilor in cauza.
 
Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img