sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VASLUI: Fata primaritei din Albesti, o duduie cu performante zero in administratie, este mana dreapta a prefectului

Distribuie:

Publicat:

Fiica primaritei pesediste din Albesti, Andreea Cepoi, a pus mana pe scaunul mult ravnit. Este noul director de cancelarie al prefectului judetului, Eduard Popica. Oricat s-a laudat actualul prefect ca nu va accepta niciun compromis si ca vrea un jurul sau o echipa performanta, pana la urma a fost nevoit sa cedeze si sa accepte ordinele partidului. Nu este pentru prima data cand membrii de partid ocupa posturi caldute in institutiile statului, fiind remunerati cu salarii deloc de neglijat!Este a doua oara intr-un timp relativ scurt cand Andreea Cepoi este cocotata pe o astfel de functie. In trecut, fata primaritei din Albesti, a fost directorul Asociatiei pentru Dezvoltare Intercomunitara a judetului Vaslui. Doamna de la ADIV a fost platita cu cateva mii de lei pe luna.

Regula numarul UNU in PSD a fost si este ca lipitorii de afise, necopti la minte, folositi drept “sageti” in campanile electorale sa scandeze pe la mitinguri sau actiuni de propaganda, trebuie sa ocupe functii publice. Asa au ajuns tot felul de domnisoare si domni sa incaseze lunar lefuri de cateva mii de lei, sa aiba masini de serviciu si cota de combustibil fara limita. Andreea Cepoi s-a reintors recent din concediu maternal dupa ce, anterior, a condus Asociatia. ADIV este o institutie de tocat bani. Se alimenteaza din plin din cotizatiile primariilor din mediul rural care au fost “obligate” sa adere la ea.

Salariatii in frunte cu sefii au fost si sunt lipitorii de afise ai PSD.  Vorbim de tineri promovati peste noapte pe functii executive si platiti regeste.

Problema este ca atunci cand a revenit la biroul de la ADIV, Andreea a gasit scaunul ocupat. A plecat cu coada intre picioare si …ce sa vezi, a reusit o noua performanta. A pus mana pe o alta functie , la fel de confortabila si la fel de bine platita. Prefectura este institutia care da viza de legalitatea primariilor din judet, iar cum mama Andreei Cepoi este primar la Albesti, toata lumea se intreaba ce urmeaza. Asta in conditiile in care la Albesti ilegalitatile comise de actuala administratie sunt la ordinea zilei. “Eu am colaborat cu Andreea Cepoi, este o persoana pregatita si sunt convins ca vom face o echipa buna la prefectura”, a spus prefectul Eduard Popica.

Nu stim ce pregatire are actualul director de cabinet, dar stim ce realizari a avut la ADIV, realizari vi le vom prezenta in editiile urmatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img