marți, 19 martie, 2024

VASLUI: FC Garceni, sanse minime la promovare

Distribuie:

Publicat:

O rupere de nori, urmata de o ploaie de vara, a stricat spectacolul fotbalistic de la Traian (Braila), gazda mansei tur de la barajul de accedere in liga a treia, dintre Victoria din localitate si FC Garceni, campioana judetului Vaslui.

Gazdele, sustinute de aproape 300 de fani, care au rezistat ploii reci, au deschis repede scorul, oaspetii neavand timp sa se aseze prea bine pe terenul mic si imbibat cu apa. Desi aproape impracticabil, observatorul de joc a tinut sa se dispute partida, care a semanat mai mult a polo si mai putin fotbal.

Traian s-a adaptat imediat la situatie si a jucat numai cu mingi lungi, pe atacanti, pe cand Garceni, prin capitanul Cristi Soldan, a incercat sa controleze meciul la mijlocul terenului. Din pacate, fotbalistii vasluieni n-au avut nicio sansa sa construiasca, iar suturile de la distanta au fost prea slabe pentru a-l pacali pe portarul advers.

Pe fondul unui meci echilibrat, gazdele reusesc si al doilea gol, care a venit dintr-o pozitie clara de ofsaid, sanctionata de tusier, nu si de central, care a aratat mijlocul terenului, spre nemultumirea oficialilor de la Garceni.

Debutul partii a doua a apartinut oaspetilor, care au carat mai multe mingi in fata portii adverse, fara sanse de gol. Golul trei a venit dintr-o faza neasteptata. O minge trimisa in fata nu a mai fost ajunsa de portarul Garceniului, oprindu-se intr-o balta, lucru de care a profitat atacantul Traianului, marcand pentru 3-0.

La acest scor, oaspetii au cedat fizic, iar Victoria mai marcheaza o data, facandu-si viata usoara pentru retur, programat sambata, 24 iunie, de la ora 20, pe stadionul Municipal din Vaslui.

”Este un rezultat mincinos. Sunt doua echipe valoric egale, cu un usor plus pentru Traian. Victoria nu poate fi contestata, insa in conditii normale, altul era rezultatul. Un 2-0 era mai aproape de adevar. Speram ca in retur sa avem o reactie de orgoliu si sa obtinem o victorie de palmares”, a spus Sorin Scutelnicu, primarul comunei Garceni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img